Lilijuc 2010.11.15. 10:14

Állatorvos

Szombaton a Laci állatorvoshoz vitte a Lilit. Szerencsére most nem azért mentünk, mert baj volt, hanem azért hogy ne legyen baj. Kaptunk ugyanis egy levelet a Rendelőből, hogy most akciósan kétféle szűrővizsgálatot is elvégeznek, így arra gondoltam befizetünk rá. Plusz egybekötöttük a bűzmirigy kinyomásával és egy oltással.

Szerencsére minden lelete negatív lett, a szurit jól viselte, vizsont a bűzmirigye most is tele volt. A doki elégedett volt a kutyussal, mondta, hogy jól néz ki, és jó kondiban is van. Viszont azt is mondta, hogy a lábujjak közötti nyalogatás és sebesedés egyértelműen az allergiára utal. Így szerinte tovább kellene keresgélnünk a tápok között. Nem jó szívvel gondolok bele ebbe..Annyi mindenen keresztül mentünk már, és nem sok kedvem van előről kezdeni az egészet. Mindenesetre diétáztatni nem fogom a Lilit, az fix!

Első körben arra gondoltunk a Lacival, hogy a Mega Menük között keresgélünk. A következő a bárányos lesz. Aztán ha nem szűnik meg teljesen a lábujjai közötti sebesedés, akkor újra kipróbáljuk a halas Cibau tápot. http://www.cibau.sokoldal.hu/cibau_fish_and_rice

Az annak idején egész jól bevált, de csak 3 kg-os kiszerelésünk volt belőle, ezért nem tudtuk hosszú távon tesztelni, és mivel akkor már a Mega Menüre voltunk rágerjedve nem is nagyon forszíroztuk a dolgot.

Sajnos ezt is rendelni kell, és nem olyan kedvező az ára. Viszont ha beválik, akkor nyílván inkább azt fogjuk használni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr962449614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása