Lilijuc 2011.02.08. 10:47

Szurik

Múlt héten csütörtökön hála Szomszéd Zolinak, elmentünk a budaörsi laborba, a sokat emlegetett hiposzenzitizáló oldatért.

A doktornő meg is mutatta, hogyan kell beadni. Tényleg nincs benne semmi ördöngösség, de az első alkalommal, mikor nekem kellett megszúrnom Lilit, a torkomban dobogott a szívem. De hiszem, hogy van értelme, és meg fog gyógyulni!

A lába még nem tökéletes, sőt más tappancsain is vannak ilyen sebesedések, ezért mostanában hanyagoljuk a sétát is. Ez mindannyiunkat rosszul érint.

A körvasút melletti szaglászást össze sem lehet hasonlítani a ligeti rohangálással, játékkal. De vasárnap, mikor a gyönyörű időt kihasználva mégis kimentünk, láttuk rajta, hogy nem olyan élénk mint amilyen lenni szokott. Ezért azt is megbeszéltük Apagazdival, hogy most szombaton délelőtt elszaladunk vele Bendzsel Dokihoz, hogy nézzen rá. Közeleg ugyanis a következő vizslatúra időpontja, és oda nagyon szívessen mennénk, de lehet nem fogjuk erőltetni a dolgot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr12646372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása