Lilijuc 2010.12.30. 15:17

Kutyaház projekt

 És ime a több napon át készült munka eredménye:

 

A ház minden oldaláról szigetelt, és van még hozzá egy mozgatható küszöb, amit majd mágnesek segítségével fogunk a téli időszakban (vagyis most :) ) a bejárat elé rögzíteni, hogy ne túrja ki a szalmát. Bár így, hogy a pokróca alatt van a szalma nem túrja ki, de majd kipróbáljuk úgy is, hogy csak az van alatta.

Úgy látom szereti a drága! :) Annyi változás történt, hogy kajálás előtt nem kell bemennie a helyére, hanem csak előtte ül szépen, vigyázban.

Ha vkinek megtetszett a kutyaház, akkor minden méret és alaprajz megvan hozzá, szívesen megosztjuk.

Apagazdi egy hős! :D

Ui: Sajnos a külső kezelés még hátravan, de mivel nem ázik nap mint nap kint hóban, esőben, ezért megvárjuk míg jobb idő lesz, és lehet szellőztetni a lépcsőházban is.

 

Szerk.:

Mindenkitől, aki kérte és eddig nem küldtem, elnézést kérek, de a részletes alaprajz csak most készült el, amit ezen a linken keresztül el is érhettek.

http://rugylika.blogspot.hu/2011/10/kutyahaz-projekt-finished.html

 

Jó munkát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr482548462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emes 2011.01.04. 09:28:53

Apagazdi nem csak hős,hanem nagyon ügyes is! Jó kis háza lett Lilinek :)
Gratulálok hozzá, látszik,hogy szereti az új helyét.

Lilijuc 2011.01.04. 10:05:20

@emes: Örülök, hogy tetszik! És igen, Laci tényleg nagyon ügyes, mióta elköltöztünk és van helye barkácsolni, folyamatosan elkápráztat. :)

(Már tudom ki vagy, örülök, hogy olvasol, és remélem a kis csöppség már okos nagylány lett. ;) )

Kisfefe 2011.02.27. 20:30:05

Szia, nagyon jó lett a házikó. Nekünk most lett egy spánielünk, szerinted neki is jó lenne? Ha igen akkor megtennéd, hogy megosztod velem a tervrajzokat? El tudnád küldeni e-mailben? A címem: fellegibalint kukac gmail pont com Köszi előre is.

Lilijuc 2011.03.02. 14:40:23

Szia! Ne haragudj, hogy csak most írok! Sztem ez a ház, nagy egy spánielnek, de átküldöm a napokban a méreteket és arányosítsátok. Kis türelmedet kérem, mert a tervek a páromnál vannak, és azt hiszem csak papíron.
Hamarosan küldeni fogom!

S2000 2012.01.30. 11:50:37

Szia! Nagyon klassz kis kutyahaz! Nekunk most lenne aktualis egy nemetjuhasz shar-pei keverek kutyusnak :)Elkuldned az alaprajzot a hajnalkafilkorn@yahoo.com -ra. Elore is koszi

Szőlőhegyi mesék, konyhák... · http://szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blogspot.com 2012.06.15. 09:15:55

Nálunk is aktuális lenne egy kutyaház... Németjuhász az illető:)
Elkérhetném én is a rajzot?
Előre is köszönöm!!
süti beállítások módosítása