Lilijuc 2011.06.15. 09:26

Komplikációk 3.

Nagyon el vagyok keseredve és teljesen ki vagyok akadva! :(

Lilinek még mindig nem gyógyult meg a popija. Eddig két hetenként jártunk vele bűzmirigyet kinyomatni, most hetente járunk lágylézeres kezelésre, hogy meggyógyítsák a műtéti területet.

És az eltelt 4 hét alatt, még mindig nem gyógyult meg maradéktalanul. Most egy sipoly keletkezett a fenekén.. Amiről majd csütörtökön derül ki, hogy kezelhető, vagy műteni kell, de mivel közel van a záróizomhoz, ezért nem szívesen műtenék.

Nekem meg legszívesebben bőgni lenne kedvem, közvetlenül az után, hogy megcsapkodom a dokik fejét. Azért vállalkoztunk erre a műtétre, mert azt mondták, rutin műtét, fiatal kutyánál érdemes, és akkor nem lesz többet gond, valószínű az allergiájának is jót tesz majd. Erre itt kínlódunk, szegény kutya meg szenved. Már telenyomták egy halom antibiotikummal, csomó szurit kapott, és megint gallérban kell lennie.

Izgatottan és egyben félve várom a csütörtököt..

Miért mindig a mi kutyánkkal történik ilyen? Remélem ha ezen túl leszünk, utána könnyebb lesz, és soha többet nem lesz beteg Lilike.

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr792985327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása