Lili jól van. Nem tökéletes az állapota, de a tápváltás és a szurik óta jóval kevesebbet vakarózik.

Sajnos viszont a tappancsai közötti gyulladás még vissza-vissza tér, változó intenzitással és változó időközönként.

Nemrég begyulladt a jobb füle is, de rendszeres cseppegtetést követően, pár nap után meggyógyult.

Most leginkább egy alapos tavaszi kisuvickolás tenne jót neki, attól a szőre tuti visszanyerné a régi csillogását. Most ugyanis kicsit korpás. Még nem tudom mi az oka, és hogy mit lehetne adni rá, de ki fogom nyomozni.

Ja és kiderült, hogy a bűzmirigye a záróizom előtt van, ezért neki magától soha nem is fog tudni örülni. (Vicces, hogy már legalább 5 orvos noymta ki neki, és soha egyik sem mondta..)

A ligeti állatorvos, akikhez újabban járunk, a bűzmirigy kiműtését javasolta. Erre szeretnénk a közel jövőben sort keríteni, ugyanis már 3 hetente kell menni kinyomatni a bűzős zacsit, olyan hamar megtelik neki. És ha megtelik, akkor rágcsálja magát, vakarózik, láthatóan minden baja van.

Ilyenkor mindig nagyon sajnálom. A hosszú távú megoldás mindenképpen a műtét lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr972844431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása