Aggódom.

Félek milyen lesz két kutyával..

Ugyanúgy fogom őket szeretni? Tényleg kell nekünk még egy kutya? Jól el lesznek?

A Laci már idegbajt kap tőlem, hogy olyan érveket hozok fel az ellen, hogy legyen még egy kutyánk, amiket már egyszer (sokszor) ő is elmondott, és akkor meg sem akartam hallani..

Tegnap megvettük az új nyakörvet, pórázt, szájkosarat és a 15 kg-os puppy tápot is, de megbeszéltük Lacival, hogy ha élőben mégsem tetszik nekünk a kutyus, akkor nem hozzuk el.

Gyönyörű okos feje van, szép színe, de ahogy utánaolvasgattam a vérebeknek elbizonytalanodtam. Nem nagyobbak, mint egy vizsla, viszont jóval mokányabb, testesebb kutyák, kifejezetten rövid lábakkal. Kitűnő vadász ebek, ezért szinte kizárólag csak vadászok tartják őket, nagyon szigorú tenyésztési procedúrájuk van.

Egy fajtatiszta véreb nem tetszik. Gyönyörű színük és pofájuk van, de a testalkatuk nem jön be. Nekem a filigrán, légies, szökennős kutyusok tetszenek, olyan mint a Lili.. :D

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire üt át rajta a vizsla vér, továbbá, hogy milyen a habitusa.

Úgy néz ki a szomszéd Zolinak jó a szombat, és el tudnak jönni velünk kutyanézőbe. Ennek nagyon örülnék, úgy lenne fair, ha mindkét "házigazda" kutya kifejthetné a véleményét az új jövevénnyel kapcsolatban.

Mindenesetre a "galéria"  elkészül majd, a plusz hely jól fog jönni.

Holnapig még aggódom kicsit (a gyomrom már egy gombóc), aztán meglátjuk mi lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr682407554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása