Az iszapkatasztrófa túlélőinek ellátásához sos szükségünk lenne:


PROBIOTIKUM
JÓ MINŐSÉGŰ konzerv és táp
Macskaalom
Kullancs- és bolhairtó csepp

Kisméretű ventilátoros hősugárzó (csak kitűnő állapotú)

Továbbá a tiszta elhelyezéshez mobil kennelekre és boxokra (elsősorban nagy méretűre)
A kezelésekhez vékony, a takarításhoz vastagabb gumikesztyűre.

IDEIGLENES BEFOGADÁS
Az iszapkatasztrófa mentett állatai közül szinte valamennyi sérült, napi, rendszeres ellátást és folyamatos ellenőrzést igényel, amelynek feltételeit állatotthonunk maximálisan biztosítani tudja. Tekintettel arra, hogy az érintett térségekből folyamatosan mentjük az állatokat a legnagyobb segítség az lenne, ha egy egészséges állat ideiglenes befogadását tudnád vállalni, így biztosítva helyet egy újabb rászoruló, sérült kutyának, macskának.

Macska ideiglenes befogadásáról érdeklődni a macskamentes@noeallatotthon.hu címen, vagy a 06-20/540-55-62 számon (hívható: hétfőtől szombatig 8-16 óráig) lehet.

Kutya ideiglenes befogadásáról érdeklődni a 17. kerületi telephelyen, vagy a 06-30/221-12-99 számon (hívható: hétfőtől szombatig 10-15 óráig) lehet.

Ezúton is köszönjük a segítséget!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr522365858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása