Vasárnap (2010.10.03) 13 órától gyülekeztünk a K híd végén a parkolóban. Nem is tudom hányan voltunk összesen, kb. 10-en (majd mellékelek egy csoportképet!), de szuper volt! :)

Az időjárás kegyes volt hozzánk, nem esett, és néha néha még a nap is átderengett a fátyolfelhők mögül. Igazi őszi kiránduló idő volt.

A sziget csúcson még egy kis közös pancsizásra is sor került, aztán elindultunk visszafelé. Lili nagyon jól viselkedett, és szépen játszott mindenkivel, miközben a kan kutyák mind őt nyektették. Persze utólag rájöttem, hogy valószínű azért, mert ő volt az egyetlen NŐ a társaságban, a másik két szuka még csak baba. Így még ők is nyektették Lilit. :) Lilike nagyon élvezte a sok kutyus társaságát, és végig vigyorgott. :) Fickó kutyus állandó hágási kísérleteit is egész jól viselte, aztán a végére már ideges lett, és elhajtotta. De szerencsére a gazdák is mindig rászóltak.

Mi is jól éreztük magunkat, és jó, hogy ismét társult pár arc a nicknevekhez.

Remélem a héten összejön egy séta Katiékkal vagy Magdiékkal is, mert velük is már ezer éve nem találkoztunk. Gabiról és Congóról nem is beszélve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr362350166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása