Lilijuc 2010.07.29. 16:53

Séta Congóékkal

Ja nem is meséltem, tegnap ugye találkoztunk a Gabival és a Congóval a Barátság parkban, és sétáltunk egyet. Igazándiból nem is volt igazi séta, mert leragadtunk a többi kutyás gazdival, hogy a kuyták játszhassanak. Mi pedig egy jót beszélgettünk! ;)

A Lili pofátlan módon, mindenkitől lenyúlta a labdát, de meglepő módon akadt gyorsább lábú kutya. Méghozzá egy minifoxi személyében, aki akkora volt mint egy macska, de olyan gyors mint a puskagolyó. Vicces volt. :D

Azért a Lilinek is termett babér, de mikor vmi idegen labdát védve rámorrant egy nála fiatalabb kutyára, akkor azért beletérdeltem egy kicsit az oldalába, hogy tudja hol a helye..

Ja és a nap híre, hogy Gabiék igencsak háznézőben vannak, és szerencsére nem nagyon messze nézelődnek tőlünk! :D

Ja és már 9 és fél éve el vannak jegyezve a pasijával. Hát majd elestem mikor kiderült. Mondtam is neki: "Hát így kell ezt megtudnom?"

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr822185262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása