Lilijuc 2011.01.10. 18:23

Allergia vizsgálat

 

Múlt hét pénteken végre összegyűlt a pénz és elvittük a Lilit allergia vizsgálatra ide: http://vetlabor.hu/elerhetoseg.php

Mivel nagyon messze van, ezért Kata felajánlotta, hogy munka előtt elvisz minket, utána pedig a Móriczig vissza is vitt a városba, onnan pedig útba ejtve a Ligetet, szépen hazajöttünk.

Lilike odafelé nem viselkedett valami jól, méltánytalannak tartotta, hogy örömködés helyett bezsuppoltuk a csomagtartóba, és bár minden szag Pötyi jelenlétére utalt, mégsem volt ott. 

Emiatt,-na meg amiatt, hogy a Kata előtt nem kell játszania a jó kislányt, hisz ő ismeri aztán a leghisztisebb énjét is-, egész úton megállás nélkül énekelgetett. Hazafelé már csak nagyokat sóhajtozott, mint akinek lelkét a világ összes gondja sújtja..

A vizsgálat hamar megvolt,nem állt másból, mint egy vérvételből és némi adminisztrációból. Lilike itt nem érezte olyan jól magát mint Bendzsel dokinál, de azért nagyon szépen viselkedett. Csak bújt a kis drágám. :)

Hazafelé bementünk egy kis sétára a Ligetbe, ahol a meleg napsütésben egy kellemes hancúrba elegyedett egy Szofi nevű labradorral.

 

A vérvételnek két-3 hét múlva lesz eredménye.

43.750 forinttal könnyebbek lettünk, de nagyon bízom benne, hogy végre tartós megoldást találunk erre a fránya allergiára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr292574736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chiii · http://lakukac.blogspot.com/ 2011.01.11. 20:56:09

Éneklés - na az nálunk is megy, úgy látszik, a lányok ilyen énekesmadarak :) Várom a vizsgálat eredményét! Remélem, valami egyszerűen kiküszöbölhető probléma lesz csak.
süti beállítások módosítása