Jajj annyi minden van, mint mindig, és természetesen vizsgaidőszak is van, mint mindig... De sebaj, idén három vizsgából három vizsgám sikerült, ötösre. Januártól innen folytatom! ;)

Most jön a sütés-főzés, takarítás, diszítés és csomagolás.

Laci már másfél hete a kutyaházat csinálja, elképesztően szuper lesz, mint egy igazi bunker. Szigetelt és szép! Ha kész, rakok fel képet. :)

Lilikének ezt hozza a Jézuska. Így legalább nem kell állandóan takargatni. És ha kitakarózik, sem fog fázni. :)

Múlt héten elérzékenyültünk, és beengedtük esténként pár órára családi életet élni (ez a tesóm hatása, akiknél a kutya az kutya, a falkában a 3 gyerek után az utolsó, és mivel még ők is beengedik estére 1-2 órára, ezért döntöttünk úgy, hogy mi is hagyjuk egy kicsit, hogy velünk legyen), de 3 nap után elegem lett, hogy mindenhol a kis fekete szőreit söprögetem.

Sajnos hullik neki (ráaádsul agresszív kis szőrszálai vannak).

És mivel a Cibau sem vált be maradéktalanul, ezért visszatértünk a MM-re, januárban pedig befizetünk egy allergia vizsgálatra...

Ezeket leszámítva nem sok minden történik most velünk. A "gyerek" főleg az apjával van, aminek örülök, és már nem érzem sértve magam.

Viszont jó hír, hogy hétvégén, mikor ketten mentünk anyuékhoz, akkor a Lili nagyon ügyesen szót fogadott és végig rendesen viselkedett. Igazi anya-lánya program volt. Szakadó hóban, teljes csendben kettecsként poroszkáltunk az úton, és én nagyon elégedett voltam. Remélem a Lili is, de nem panaszkodott! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr722530557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása