Lilijuc 2010.09.10. 13:32

Time and weather

Minkettővel csehül állok mostanság..

Mivel a lakásfelújítás miatt a kiadásaink kicsit megszaladtak, és a berendezkedés jó része is hátra van még, ezért úgy döntöttem keresek egy kis mellékest. Mindez sikerült is, de ugye az erre fordítható időt a szabadidőmből kell elcsípnem.

Remélem ez csak átmeneti lesz, bár határozottan jó érzés kicsit mást is csinálni a napi rutinon kívűl (a plusz pénzről nem is beszélve). Ráaádsul a mellék állásom sem jár mindennapi elfoglaltsággal.

Egyelőre még nem alakult ki a rendszer, de bízom benne, hogy jövőhéttől kicsit könnyebb lesz. Szegény Lilike sínyli meg leginkább a változást, rá most pár napja kevesebb időm jut. De így legalább az Apja jobban törődik vele. :)

Sajnos most MenőManóra is kevesebb idő jut, de ez a szitu tipikus Murphy.. Múlt hétvégén ugyanis totál kiakadtam, hogy mennyit dolgozik (egy ártatlan céges telefonhívás borította ki a bilit..), erre tessék, visszanyalt a fagyi. Jellemző.

 

És ha az időhiány nem lenne elég, ráadásként még az időjárás is keseríti az életünket.

Ma is szakad. :( És mostanában elég gyakran vagy így. Mondjuk ha napközben esik azt nem bánom, de a délutánok a mieink! Az azért van, hogy a Lili és én sétálhassunk egy nagyot a Városligetben! :D

Lilikutyus szegényke még mindig elég ramatyul néz ki (foltokban kikopott bunda), de a kedve jó és remélhetőleg a hamarosan megérkező új táptól végérvényesen rendbe jön a Kisasszony.

Mióta rendszeresen járunk a Ligetbe, azt vettem észre, hogy egyre inkább kezd visszatérni a kölyökkori játékossága, ami a tüzelés utáni hónapokban eltűnni látszott. Finnyázott, nem "állt szóba" akárkivel, és állandóan csak a labdán járt az esze. De mostanra újra az a kedves, barátkozos kutyalány, aki mindenkivel jóban van. Persze azért most is meg vannak a kedvencei! ;) A rendszeres sétapartnerek személyében.

Szerencsére egyezik az ízlésünk, és csak jó fej gazdák kutyáival barátkozik! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr112286231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása