Lilijuc 2010.09.06. 14:39

MegaMenü hol vagy?

A várva várt Mega Menü csak nem akar megérkezni, ezért legközelebb egyből két zsákkal rendelek az tuti.

Viszont egy új süttetű vizslás ismeretségnek köszönhetően, átmenetileg kaptunk egy kis MM-t, így tudjuk azzal etetni a Lilit. Hokkát a vizsla.hu-n ismertem meg, és együtt mentünk chipeltetni a kuytusokat a Gicától kapott, akciós kuponnal.

Kiderült, hogy a Városliget mellett laknak, ezért azóta, ha tehetjük együtt sétáltatjuk a blökiket. Tök vicces, mert első alkalommal, nem nagyon foglalkozott egymással a két kutya, inkább csak úgy elvoltak egymás mellett. Azóta viszont, hogy több kevesebb rendszerességgel találkozunk, már messziről felismerik egymást, és irtó jókat viháncolnak együtt.

A kölcsön MM tapasztalatai a következők:

- a kétszeri étkezésre adott Real Nature száraztáptól (amit drága pénzen megvettük, hátha jó lesz, és muszáj volt azt adni neki, mert más nem volt otthon, 3. féle tápot meg már nem akartunk megkezdeni), a Lili másfél napra rá vad fülgyulladást és szőrhullást produkált, ezért azonnal váltottunk, szerencsékre Hokkától gyorsan érkezett egy kis segítség

- a MM-től profúz (vízszerű, secretoros hasmenés) fosást produkált, ezért másnaptól kis rizzsel vegyítettük neki

- a fülgyulladása azonnal elkezdett elmúlni, és a lábujjai közötti sebek is javultak

- a szőre még nem nőtt vissza, ahol kihullott, de már most bársonyosabb tapintású, főleg a fején

- az egyetlen ami aggaszt kicsit az a puha széklet, de remélhetőleg az is beáll majd; szeretem mikor koppanósat kakál, azt könnyű összeszedni

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rugylika.blog.hu/api/trackback/id/tr622275145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása